NS-84 tapersersorusuppigit? Vil du støtte NS-84?

NS-84, Nuummi Sangusaartartut unammisartut Danmark Mesterskabimut Norge Hafjell-mi pisussami ilaajartulerput, meeqqat 14-nit inersimasullu tallimat, meeqqat arfinilinniit 15-nit tungaanut ukiulinnut, taavalu unammisartutoqqat inersimasut.

Taamaattumik qulaani pineqatut ilaaffissat DM aamma GM pinerullugit matumuuna Nuummi Sangusaartartut NS-84 tapersersuisussarsiorpoq, annerusumik aningaasat tungaatigut tapersiinikkut.

Tapiissutaasussat aningaasat tungaatigut ukununnga atorneqarnissaat naatsorsuutaapput, unammisartunut atisat assigiiaat silami atugassat, imaluunniit aamma tapersiisoqarsinnaavoq soorlu qungasequtit (Buffs), aaqqatit, nasat assingusulluunniit, tamakku atisat DM aamma GM nalaani unammisoqarnermi unammisartunit atorneqarnissaat naatsorsuutaapput.

—-

NS-84, Nuummi Sangusaartartut, deltager ved dette års Danmarks Mesterskab i Alpint skiløb. De deltagende medlemmer, 14 børn og 5 voksne, er fortrinsvist børn, fra 6 år og op til 15 år, samt er der enkelte, men øvet voksne deltagere fra NS-84.

Samt skal de samme deltagere være med til at repræsentere Nuuk ved GM i Alpin, der afholdes i Sisimiut i dagene 3. – 5. april 2015.

I forbindelse med disse deltagelser, søger NS-84 derfor om sponsorstøtte fra Jer, gerne i form af økonomisk bistand, som vil gå til indkøb af matchende overtøj til de deltagende medlemmer af ovenstående gruppe. Støtte kan også være i form af f.eks. Buffs, huer el. lign. som gruppen vil kunne fremstå i under DM.

Tapersersuerusukkussi taava uunga aningaaserivimmut ikisisoqarsinnaavoq / Ved indbetaling, bedes I benytte vores brugskonto ved

GrønlandBANKEN, 6471 – 1434915

Tapersiissagussi suliffeqarfiup atia aamma paasissutissartai inussiarnersumik ilanngunneqaqquneqarput / Mærk venligst indbetalingen med sponsorvirksomhedens navn og kontaktoplysninger

Annonce, Nuuk Ugeaviisimi

Share
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Et svar til NS-84 tapersersorusuppigit? Vil du støtte NS-84?

  1. Atika skriver:

    breath-taking producing I have aldaery aldaery been completely staying home with regards to a even though, and but today We recall why My partner and i lately would likely constantly love this specific authentic website. Many many thanks, I’ll make certain you investigate on

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *